Lisätietoa

Lisätietoa meistä ja taiteesta

Tältä sivulta löydät vastauksia yleisiin kysymyksiin (UKK) tätä sivustoa koskien. Yritämme selittää mahdollisimman perin pohjin sivuston idean ja toimintatarkoituksen, jotta sinulla olisi mahdollisimman turvallinen olo sivustoa käyttäessäsi.

Onko tämä sivusto turvallinen?

Kyllä, sinulla ei ole aihetta huoleen. Sivustomme on täysin turvallinen käyttää, emmekä vaadi sinulta mitään: voit rauhassa selata ihania taideartikkeleitamme ilman pelkoa viruksista tai maksuista.

Kuka tätä sivustoa ylläpitää?

Sivun ylläpitäjinä toimivat taidetta intohimolla harrastavat harrastetaiteilijat, joilla on monen vuoden kokemus eri taidemuodoista ja runsaasti tietämystä niin taiteesta kuin käsityöstä ja askartelustakin ja joita ei arastuta jakaa tietouttaan myös muille.

Kenelle tämä sivusto on tarkoitettu?

Sivusto on tarkoitettu kaikille niille, jotka tuntevat mielenkiintoa taidetta, askartelua ja käsitöitä kohtaan. Nämä ovat mahtavia ajanvietteitä luovalle ihmiselle, ja tämä sivu juhlistaa tätä täysin rinnoin. Sivusto sopii myös niille, joilla on orastava kiinnostus taidetta kohtaan, mutta ei ehkä kylliksi rohkeutta lähteä yrittämään. Me opastamme taiteessa kädestä pitäen aina kohta kohdalta alkaen simppeleistä ohjeista päätyen harjaantumammalle harrastajalle tarkoitettuihin vinkkeihin. Lyhyesti siis: kaikki ovat sivustollemme tervetulleita!

Miksi tämä sivusto on perustettu?

Kuten yllä jo vähän kerrottiinkin, sivustomme pääasiallisin tarkoitus on levittää taiteen ilosanomaa. Modernin ajan pyörteissä taiteen merkitys etääntyy yhä kauemmas ja kauemmas ihmisestä, vaikka näin ei suinkaan saisi olla. Me siis haluamme muistuttaa siitä, miksi taide on ollut osa ihmisten elämää jo vuosituhansien ajan ja miksi se myös tulee olemaan sitä myös jatkossa. Tavoitteenamme on rohkaista ja kannustaa taiteen pariin myös niitä, jotka eivät sitä aiemmin ole harrastaneet. Näin taiteella riittää aina tekijöitä, jopa niitä, jotka eivät olisi ikimaailmassakaan uskoneet sen pariin päätyvänsä.

Mihin sivuston vinkkejä ja artikkeleita saa käyttää?

Sivustomme tarjoamat vinkit ja artikkelit ohjeineen ovat lukijoiden vapaasti käytettävissä niin kauan, kun niihin muistetaan merkitä asianmukaisesti lähteet. Omissa askarteluissa vinkkejä saa ja pitääkin hyödyntää ilomielin, sillä sitä varten ne on tänne laitettu: jotta juuri sinä saisit entistäkin antoisampia hetkiä taiteen parissa!